cropped-HSDBV_Hydrauliek_Service_Dronten_Logo_Icoon_Donkerblauw-.png

Werken bij HSD

Vacatures

Vacature: (Storings)monteur

Ben jij iemand die graag z’n handen vuil maakt, meedenkt met de klant en helpt een machine weer in bedrijf te krijgen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Hydrauliek Service Dronten zoekt per direct een: (storings)monteur om ons huidige team te komen versterken. Ben je enthousiast, energiek en positief ingesteld, vak volwassen, proactief en graag onderdeel van een team? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Klik op de vraag voor meer informatie. 

Als storingsmonteur ben je – samen met je collega’s – verantwoordelijk voor het oplossen van storingen aan machines en productielijnen van klanten. Jij bent een van onze helden als het gaat om snel en adequaat verhelpen van problemen zodat een machine zo kort mogelijk buiten bedrijf is.

Geen dag en geen klus is hetzelfde dus flexibiliteit is jouw tweede natuur. Zo kan het zijn dat je tijdens de stand-up een korte en eenvoudige klus toebedeeld krijgt, die bij nader inzien toch complexer blijkt te zijn. Aan jou de uitdaging om met geduld en aandacht de klus te analyseren en met een passende oplossing te komen. Dit kan een project ‘in huis’ zijn maar ook bij de klant.

Tijdens het werk kun je te allen tijde terugvallen op je collega’s en met hen overleggen wat de beste oplossing is voor de problemen die je hebt vastgesteld. En terwijl jij stoeit met de klus, regelen jouw collega’s dat de benodigde onderdelen alvast besteld worden zodat je morgen met de juiste materialen verder kunt.

Ben je een (beginnende) monteur die graag wilt doorgroeien naar storingsmonteur? Dan nodigen we je ook van harte uit te reageren.

 • Dingen maken/opknappen
 • Sleutelen
 • Van iets bestaands iets beters maken
 • Problemen bestaan voor jou niet, je denkt vooral in oplossingen.
 • Je bent leergierig (je hoeft niet alles te weten maar houdt ervan om nieuwe dingen te leren)
 • Je deelt je kennis en kunde graag met je collega’s
 • Je bent analytisch sterk en komt op een efficiënte manier tot een probleemanalyse en bedenkt scenario’s hoe dit uitgevoerd kan worden.

07.45u – je arriveert bij HSD en schenkt alvast koffie in voor je collega’s  zodat jullie op tijd met de stand up kunnen starten.

08.00u – het werk voor vandaag wordt verdeeld bij het planbord. Jij hebt diverse kleine opdrachten. Je schenkt nog een kop koffie in en loopt de werkplaats in, waar de eerste klus van vandaag op je ligt te wachten.

08.45u – Je hebt vragen over je klus en overlegt met een collega over de best mogelijke oplossing. Samen komen jullie tot een plan en je kunt verder met de volgende klus. Op het moment je aan de klus wilt beginnen meldt je collega dat er een storing is waar je meteen naar toe moet. Je moet nog even wachten op de laatste instructies van de opdracht dus ruim je in de tussentijd even de werkplaats op.

09.15u – je hebt nog net tijd voor een korte pauze met je collega’s. Je slaat je kop koffie achterover en stapt dan direct in de servicebus. 

10.00u – je arriveert bij de klant en doet via de juiste methodiek een analyse van het probleem. De gemelde storing blijkt complexer te zijn dan gedacht en je bedenkt wat de beste scenario’s zijn om tot een goede oplossing te komen. Voor de zekerheid bel je je collega’s op de zaak om te overleggen. Zij denken met je mee en gaan direct voor je aan de slag zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent met wachten. Jullie spreken af dat het defecte onderdeel uitgebouwd moet worden en dat je deze meeneemt naar de zaak.

12.30u – net op tijd voor de lunch samen met je collega’s. 

13.00u – je middag staat in het teken van allemaal kleine rommel klusjes. Tja, elk functie kent ook minder leuke momenten. Tussendoor help je klanten aan de balie die een defecte slang hebben of op zoek zijn naar een onderdeel.

15.00u – tijd voor ontspanning. Je zit met je collega’s even in de kantine en praat even over iets anders dan werk. Bijvoorbeeld hoe je de lekkerste spareribs op de de bbq maakt. Hard werken kunnen jullie allemaal, maar genieten is ook een belangrijk onderdeel.

17.00u – het werk is nog niet af maar je gaat naar huis. Morgen weer een dag. Of maak je toch nog even die klus af zodat je daar morgen niet mee verder hoeft?

17.00 – 08.00u – je hebt deze week storingsdienst dus je neemt de storingstelefoon mee naar huis. Het kan zijn dat je vanavond gebeld wordt omdat een klant direct hulp nodig heeft. Wie weet valt het mee en heb je een rustige avond en nacht.

 • Een prima salaris voor het werk dat je doet.
 • Een ouderwets goede werksfeer met een nuchtere mentaliteit. De vrij-mi-bo is een traditie waar niemand onderuit komt. Samen de week beginnen is ook samen de week afsluiten.
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.
 • Reiskostenvergoeding en. pensioenregeling
 • Ruimte voor nieuwe ideeën. Daar staan we zeker voor open. Of je nu net bij ons werkt of al jaren. We waarderen je betrokkenheid.
 • Jaarlijks een teamuitje waar je partner ook bij is uitgenodigd.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Je kunt gewoon een biertje drinken met de baas. Al heeft hij zelf een hekel aan dat woord.
Scroll to Top
× Stel hier je vraag!